+31 (0) 6 – 132 61 532
+31 (0) 6 – 132 61 532

Referenties

Fons Vendrik, Marja de Regt en Ter Aar

Beste Annet,

Als we straks op de Westkanaalweg een house warming party houden, moet je maar een borrel komen drinken.
Moet wel lukken van die 2000 euro die we met je hulp bespaard hebben. Je hoort van me.

Vriendelijke groeten en nog bedankt.
Fons Vendrik, Marja de Regt, Ter Aar


W. Schapendonk – van Horne

De Bodemcoach overtrof verre mijn verwachtingen bij het uitleggen en begrijpbaar maken van een bodemonderzoeksrapport

W. Schapendonk – van Horne, Budel Schoot


Tanja Koedam

Vanwege de beoogde aankoop van een woning, waarbij een reële kans op bodemverontreiniging was, heb ik contact opgenomen met De Bodemcoach (Annet Kroes).

Annet heeft mij tijdens het eerste, zeer prettige en verhelderende  gesprek gerichte informatie en advies gegeven over de meest geschikte aanpak voor een bodemonderzoek, incl. een indicatie van de te verwachten kosten.
Toen we uiteindelijk, twee maanden later, tot daadwerkelijke koop van de woning konden overgaan, hebben we Annet ingeschakeld voor de begeleiding van het onderzoekstraject.

En die begeleiding is naar volle tevredenheid verlopen. De communicatie verliep snel en prettig, de informatie was eerlijk en  onafhankelijk, waar mogelijk werden onderzoekskosten bespaard en in voorkomend geval werd het onderzoeksbureau een spreekwoordelijke “schop onder de kont” gegeven.
Kortom: Ik beveel iedereen zonder noemenswaardige kennis van bodemverontreiniging en bodemonderzoek van harte De Bodemcoach aan!

Tanja Koedam, Geertruidenberg


Evert en Sjak Veerman

Hallo Annet van de Bodemcoach,

We waren erg blij met je bemiddeling bij het adviesbureau en de gemeente Edam-Volendam. Niet alleen kon je bij de gemeente bereiken dat de reeds aangelegd fundering niet verwijderd hoefde te worden, ook wist je te voorkomen dat een mengmonster uitgesplitst moest worden, hoewel het adviesbureau hier wel sterk op aandrong. Hierdoor zijn de kosten van 4 analyses bespaard. Onze architect zal je zeker inschakelen als hij weer met zo’n geval over een schone grondverklaring te maken krijgt.

Wij waren in ieder geval zeer te spreken over je bemiddeling.

Evert en Sjak Veerman, De Purmer


Dhr. Westerlaken

Snel, duidelijk en deskundig advies gekregen over eerder verkennend bodemadvies. Top!

Dhr. Westerlaken, Utrecht


A.W.T.van der Mije

Hallo Bodemcoach
Hartelijk dank voor jullie uitgebreide informatie en jullie zijn voor mij een hele steun geweest in het voor mij duistere gebied van wet en regelgeving op het gebied van bodemonderzoek.
Ik  wilde jullie  op deze wijze toch nog  even aangeven hoezeer ik waardeer wat jullie hebben betekend. Dank daarvoor!!!”

A.W.T.van der Mije
Energie coordinator.
Stichting  Zorginstellingen Pieter van Foreest.
Kalfjeslaan 2 Delft


Stephanie van Deursen

De Bodemcoach heeft mij op een eerlijke en onafhankelijke wijze geadviseerd omtrent een uitgevoerd bodemonderzoek en eventuele bodemsanering. Zij hebben mij inzicht en tips gegeven die mij enorm hebben geholpen en waardoor ik hoge kosten heb kunnen besparen. Door hun opgedane ervaring bij de overheid en hun onpartijdige status bij de procedure komen zij met oplossingen die je van andere afhankelijke partijen (bodemonderzoekers en saneerders) niet krijgt en waar je als leek niets van weet. Ik adviseer iedereen die met een bodemonderzoek en/of sanering bezig is een onafhankelijk adviseur in te schakelen zoals De Bodemcoach. Het eerste korte advies was gratis!

Stephanie van Deursen, Eindhoven


Sanitair Perfect – J. Wigman

Dankzij jullie pragmatisch inzicht kon een aanvullend onderzoek achterwege blijven, waardoor ik 2000 euro bespaard heb. Bedankt voor alle moeite!”

Sanitair Perfect Nunspeet
Mevr. J Wigman


Jan en Rieke van Berkel

Hallo Bodemcoach,

Hierbij willen we jullie hartelijk danken voor alle moeite die jullie voor ons gedaan hebben.
We hadden een bodemonderzoek nodig voor verkrijgen van onze omgevingsvergunning, en ofschoon jullie zeiden dat een gedegen historisch onderzoek op deze locatie voldoende was, eiste de gemeente Tilburg toch een volledig onderzoek zoals die in de NEN wordt beschreven.
Achteraf bleek dat de Bodemcoach het bij het rechte eind had en we hebben op jullie aanraden een claim bij de gemeente neergelegd voor de extra kosten die we gemaakt hadden.Nadat er door jullie veel gebeld en gemaild was, heeft de gemeente Tilburg uiteindelijk haar fout erkend en toegezegd alle teveel gemaakte kosten aan ons terug te betalen. We kunnen gerust stellen dat dit ons nooit gelukt was zonder jullie hulp.
We raden iedereen aan om de Bodemcoach in te schakelen als er een bodemonderzoek gevraagd wordt.

Jan en Riekie van Berkel, Udenhout


W. de Buijzer

Wat ben ik bij dat ik jullie gevonden heb.

W. de Buijzer, Amsterdam


L. Evers
Dankje wel voor je inzet en enthuosiasme, jammer dat we niet verder kunnen omdat de aankoop van het huis niet door gaat.

Mevr. L. Evers, project Koudum


Dhr. P. Hieltjes 
Bergh Brandkasten s’Heerenbergh


Dhr A. Beelen, 
Technical Car Support, Nieuw Vennep


Dhr Ruwel, Nijmegen


I. Kaljee, Amersfoort


Lees meer