+31 (0) 6 – 132 61 532
+31 (0) 6 – 132 61 532

Tarieven

Wat kan de Bodemcoach voor u betekenen?

Wilt u een second opinion of het onderzoek goed begrijpen, dan vertalen wij het naar jip-en-janneketaal!

Wij geven advies op maat, waardoor wij geen exacte prijs kunnen aangeven. Wilt u inzicht in de kosten, vul dan het stroomschema in zodat wij precies weten hoeveel tijd er nodig is om het onderzoek na te lopen en de goede kant op te sturen.

Nog geen bodemonderzoek uitgevoerd? Neem dan contact met ons op: wij zorgen ervoor dat er geen onnodige kosten worden gemaakt. We zullen binnen 2 werkdagen een reactie geven met een prijsindicatie.

Hoeveel bespaart De Bodemcoach u?

De praktijk leert dat uw investering in de Bodemcoach zich vrijwel altijd terugverdient, doordat onnodige aanvullende onderzoeken, boringen of analyses worden voorkomen. (De kosten van een analyse bovenop het meest voorkomende analysepakket bij een adviesbureau bedraagt minimaal €175,- per analyse). Daardoor kan de Bodemcoach voor u soms tot zelfs duizenden euro’s besparen.

De onderzoeken voldeden aan alle eisen en wensen van zowel de klant als de overheid, daarnaast zijn de procedures zeer vlot uitgevoerd en zijn er geen onnodige onderzoeken gedaan.

‘Dankzij de Bodemcoach bent u er in ieder geval zeker van dat het onderzoek voldoet aan alle eisen, dat procedures vlot verlopen en dat u waar krijgt voor uw geld. Dat voordeel heeft u altijd!’